style2
 
 موقعیت شما در سایت: صفحه اصلی دست آوردها بخش سلامت تخم شربتی
خواص دارویی، درمانی و مضرات تخم شربتیتخم شربتی یکی از گیاهانی است که در درمان بسیاری از بیماری ها مفید بوده است. این گیاه در مناطق آمریکای مرکزی رشد می کند. اگر مقداری از تخم شربتی را در داخل یک لیوان بریزیم و با آب مخلوط کنیم بعد از مدت زمانی به صورت ژله ای درمی آید، که دارای خواص متعددی می باشد. بیشترین کاربرد این گیاه درفصل گرماست که عطش و گرمازدگی را برطرف می کند؛ همچنین می تواند به لاغر شدن کمک کند. مخلوط تخم شربتی با عسل و زنجبیل برای دوران سرماخوردگی و آسم مفید است. این گیاه سرشار از آمینواسید است که می تواند به حالت افسردگی و اضطراب مبارزه کند و هورمون کورتیزول را کاهش دهد. از سلول ها در برابر رادیکال های آزاد محافظت می کند و از لحاظ مقدار آنتی اکسیدان با زغال اخته برابری و یا حتی قوی تر از آن عمل می کند.تخم شربتی دردهای معده و مشکلات گوارشی و معده را رفع می کند.مقدار پتاسیم تخم شربتی2 برابر موز است.مقدار کلسیم آن5 برابر شیر است. مقدارآهن آن3 برابراسفناج است و امگا3 آن 8 برابر ماهی سالمون است.یک آرامش دهنده ی قوی می باشد که احساس خستگی و میگرن را درمان می کند. کسانی که مبتلا به دیابت نوع2 هستند می توانند از دانه های ریز تخم شربتی برای کاهش میزان قند خونشان استفاده کنند.

مضرات تخم شربتی:

افرادی که روده های تحریک پذیردارند نباید از تخم شربتی استفاده کنند زیرا عمل دفع زیاد انجام می شود؛ همچنین مصرف بی رویه ی آن حس بینایی را تحت تاثیر قرار می دهد و موجب سرگیجه می شود. این گیاه مقدارزیادی گلوتن دارد؛ اگر نسبت به آن حساسیت دارید نباید از آن مصرف نمایید. افرادی که از داروهای فشارخون استفاده می کنند نباید در خوردن آن افراط کنند چون فشارخون به سرعت افت پیدا می کند.