انواع باربیکیو | انتخاب باربیکیو برای باغ

یکی از المان‌ها یا عناصر مورد استفاده در طراحی فضای سبز و محوطه سازی باربیکیو است. باغ گستر در این مقاله به شما در انتخاب باربیکو برای باغ کمک می‌کند. کباب پزها در اشکال و اندازه‌های مختلفی وجود دارند. از انواع قابل حمل گرفته تا کباب پزهای شش شعله و گاز سوز. باید خرید باربیکیو را متناسب با نیاز خود و بودجه‌ای که برای طراحی فضای سبز کنار گذاشته اید انجام دهید.

خرید بهترین کباب پز ارزش این را دارد که وقت بگذارید و فکر کنید چه چیزی می‌خواهید بپزید، کجا و چند وقت یکبار قصد استفاده از آن را دارید. در این صورت می‌توانید دستگاهی را انتخاب کنید ک اندازه مناسبی دارد و برای نوع آشپزی شما تناسب دارد.

باربیکیو ذغالی

کوره های زغالی به دلایل زیادی از گذشته برای آشپزی در فضای سبز محبوب بوده‌اند. استفاده از این باربیکیوها آسان است و برای مواقعی که هوس طعم دودی غذا دارید مناسب هستند. همه‌ی باربیکیوهای ذغالی با چند شباهت اساسی کار می‌کنند که مشابه با اجاق گاز هیزمی است. ورودی هوا به سمت پایین گریل قرار دارد و به صورت دستی تنظیم می‌شود. هنگامی که هوا وارد کوره می‌شود، از کنار ذغال روشن می‌گذرد و از یک دریچه اضافی در بالای گریل خارج می‌شود. هر چه هوای بیشتری وارد و خارج شود، گریل گرمتر می‌شود.

یکی از مزایای تنظیم ورودی و خروجی هوا این است که وقتی دما در منطقه دمایی که می‌خواهید پخت را انجام دهید تثبیت شود، معمولاً در طول فرآیند پخت ثابت می‌ماند. اما این موضوع مشروط بر این است که ذغال کافی برای کار کردن آن وجود داشته باشد. این امر به ویژه هنگام پختن قطعات سفت‌تر گوشت برای مدت زمان طولانی مفید است. که به آنها اجازه می‌دهد به گوشت لطیف با طعم‌های بسیار برجسته تبدیل شوند.

باربیکیو برای باغ، باربیکیو ذغالی

باربیکیو کامادو

ان مدل از کباب پزها، با نام‌های دودکننده‌های سرامیکی یا «گریل‌های تخم‌مرغی» همن شناخته شده‌اند. نسخه پیچیده‌تری از کباب‌پز زغالی هستند و در 10 سال گذشته محبوبیت زیادی پیدا کرده‌اند. ظاهر کشیده‌ای دارد و شبیه طرح کلی یک تخم مرغ هستند. این نوع باربیکیو معمولاً از مواد سرامیکی ضخیم ساخته می‌شود و بسته به اندازه آن می تواند بین 150 تا 500 پوند وزن داشته باشد.

جریان هوا و دما همچنان از طریق پایین و بالای دستگاه تنظیم می‌شود. به دلیل ضخامت و وزن کباب پز کامادو، درب آن معمولاً به طور کامل برداشته نمی‌شود و با لولاهای سنگین و فنری به پایه گریل متصل می‌شود. هنگامی که زغال چوب را آماده کردید، کامادو معمولاً به مدت 45 دقیقه تا یک ساعت از قبل گرم می‌شود تا دیواره‌های ضخیم آن  قبل از پختن به دمای دلخواه نزدیک شود. از زغال چوبی کاملا طبیعی به عنوان منبع گرما استفاده می‌کند و خاکستر کمی هم تولید می‌کند.

باربیکیوهای کامادو به عنوان یک منبع گرمای بسیار داغ عالی شناخته شده‌اند، همچنین تطبیق پذیری پخت روی آنها باعث جذابیت بیشتر استفاده از آنها شده است. یکی از لوازم جانبی رایج برای کباب پز کامادو یک بادگیر حرارتی است. این بادگیر مانعی بین زغال داغ و غذای شما ایجاد می‌کند. استفاده از یک بادگیر باعث می شود که این نوع باربیکیو بیشتر شبیه فر عمل کند و گرما را از همه جهات به غذا منتقل کند. در نتیجه حرارات ثابت ایجاد می‌شود و در نتیجه برای پخت پیتزا و حتی کیک هم مناسب است.

باربیکیو کامادو

باربیکیو گازی

مشعل این کباب پزها معمولا 40000 BTU گرما ساطع می‌کنند. جذابیتی که این باربیکیوها دارند استفاده‌ی آسان از آنها و سرعت گرم شدن آنها است. همچنین لوازم جانبی زیادی دارند که برای انواع تجربه آشپزی می‌توانید خریداری کنید. بعضی از این لوازم مشعل‌های جانبی، چراغ‌ها، دماسنج و … هستند. این کوره‌ها مانند اجاق گاز فورا روشن می‌شوند. قبل از شروع به کباب کردن به کمترین مقدار پیش گرمایش نیاز دارند. نسبت به باربیکیوهای ذغالی طعم کمتری به غذا می‌دهند.

باربیکیو گازی

راهنمای انتخاب سایز باربیکیو

باربیکیوهای استاندارد

اگر می‌خواهید برای یک گروه 4 تا 6 نفره غذا آماده کنید، یک مدل گازی دو شعله و یا ذغالی با مساحت 40 تا 45 سانتی متر کافی است. این نوع از باربیکیوها معمولا متداول‌تر هستند و قیمت خرید کمتری دارند. اما اگر قصد دارید برای افراد بیشتری کباب آماده کنید برای شما مناسب نخواهند بود.

باربیکیو بزرگ

برای افراد بیشتر شما به دستگاه ذغالی 3 تا 4 شعله و باربیکیو ذغالی بزرگتر نیاز دارید. این مدل‌ها گرانتر هستند و به سوخت بیشتری احتیاج دارند. به همین دلیل است که توصیه می‌کنیم قبل از خرید همه جوانب را با دقت بررسی کنید.

باربیکیو قابل حمل یا پرتابل

اگر می‌خواهید کباب پز خود را بسته بندی کرده و همراه خود به مکان‌های تفریحی ببرید باید یک باربیکیو قابل حمل خریداری کنید. با خرید این مدل از دستگاه در هر مکانی شما یک فضای کوچک برای کباب کردن خواهید داشت که می‌توانید برای 3 یا 4 نفر غذا بپزید.

ویژگی و مشخصات کباب پزها برای خرید

باربیکیوها انواع مختلف با مشخصات متنوعی هستند. بعضی از آنها قابلیت سرخ کردن، جوشاندن و برشته کردن دارند. چند مورد از ویژگی‌های مفیدی که کباب‌ پزها می‌توانند داشته باشند به شرح زیر است:

هود:  گرما را حفظ می‌کند و به شما امکان می‌دهد غذای خود را  تنوری یا گریل کنید.

ارتفاع قابل تنظیم باربیکیو: کم کردن یا زیاد کردن ارتفاع سطح گرمای کباب پز را تنظیم می‌کند.

دریچه‌های هوا: باز یا بسته شدن دریچه‌های هوا سطح گرما را تنظیم می‌کند. و بر سرعت سوختن زغال تأثیر می‌گذارد.

دماسنج : به پخت و پز در مواردی که دماهای دقیق مورد نیاز است کمک می‌کند.

مشعل جانبی: ویژگی باربیکیوهای ذغالی است که اغلب برای جوشاندن یا گرم کردن سس استفاده می‌شود.

جمع کننده خاکستر: خاکستر را جمع آوری می‌کند تا تمیز کردن باربیکیو ذغالی آسان‌تر شود.

قلاب‌های ابزار: این قلاب‌ها باعث می‌شوند به  سرعت بتوانید ابزار موردنیاز خود مانند انبر و کادرک را انتخاب یا جابجا کنید.

قیمت باربیکیو چقدر است و چقدر باید هزینه کنید؟

بستگی به این دارد که چقدر می‌توانید هزینه کنید و می‌خواهید دوام آن چقدر باشد. قیمت‌ها بسیار متفاوت است. ممکن است با مراجعه به بازار، کباب پزهایی را ببینید که ویژگی‌های همان باربیکیوهای گران قیمت را دارند اما ارزان‌تر هستند. اما این دستگاه‌ها معمولا کیفیت خوبی ندارند. معمولا از خرید آنها پشیمان می‌شوید چون کیفیت و دوام بالایی ندارند. اگر هزینه‌ی بیشتری برای خرید یک باربیکیوی باکیفیت صرف کنید می‌توانید انتظارات بیشتری هم از دستگاه خود داشته باشید.

امتیاز

دیدگاهتان را بنویسید

آدرس ایمیل شما منتشر نخواهد شد. فیلدهای مورد نیاز با * مشخص شده است

نوشتن دیدگاه